User Profile: artrickwo

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Router access issues – Newifi #4451

    artrickwo
    Participant

    Well, I feel like I’ve wasted your time, and my apologies for that – I originally tried 3 different web browsers (Chrome, Firefox, Edge) – however after digging out the classic IE, I was able to get past the startup screens, and can no login on other browsers. I wish I’d gone back to IE for a try before messaging you. If the reason for the reset to defaults pops up again, I’ll have to come back to troubleshoot it. Thank you.

    in reply to: Router access issues – Newifi #4450

    artrickwo
    Participant

    Sent.

    in reply to: Router access issues – Newifi #4447

    artrickwo
    Participant

    That is, the login screen never comes up, just the startup page. Which gives me the error when complete, and won’t bring up the actual login.

    in reply to: Router access issues – Newifi #4446

    artrickwo
    Participant

    I apologize for the confusion – I was interrupted many times with upset people trying to get this typed up. I got to the startup screen, then went through the process of creating “Router Password”, “Timezone”, “Wifi SSID & Password”, and finally “Email”. When I click next after the last section, “Email”, it just goes back to the first startup screen and has a pop up with that message. I can click “OK” and try again, but it just does the same thing when I click the last “Next”.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)